Hilang selera makan?

Assalamualaikum. Siapa ibu2 yg hilang selera mkn? Sy masih di awal kandungan tp hilang selera mkn dgn agak mendadak. Nasi sy dah langsung x boleh sentuh bahkan lauk pauk juga sama. Ingatkan x boleh mkn nasi boleh mkn lauk, x boleh juga. Masuk je trus nk muntah. Jd setiap hari sy tpksa bertukar2 menu and pikir nk mkn apa. Kdg sy mkn laksa, mihun tomyam, sup daging masam2, kuew tiaw sup, laksam, coco crunch and laen2. Ibu2 yg sama mcm sy biasa mkn apa untuk mkn berat?

6 Balas

Walaikumsalam. Makan buah buahan sis. Apple, manga, jambu batu, pear, tembikai, mana2 yang sedap sis makan je.. Baik untuk kandungan. Tapi sebelum tu check dulu khasiat buah tu sis..