X Selera Makan Nasi

Mommies pernah X alami alahan X boleh makan nasi, Sy X boleh makan nasi, setiap kali makan muntah teruk,, cuma mkn sayuran sahaja, sup lobak, sup bayam, etc

3 Balas

saya sis.. sampai hampir 4 bulan lebih muntah2. drop habis berat sampai kena tegur masa checkup 😅. ambil sup2/apa berkuah tuk mudah telan. jamah bg bertenaga. lain2 byk bancuh air, minum protein, blender jus

mgandung ni mmg de mcm2 alahn...klu rse mual mkn nasi mgkin leh gnti mkn roti...mee...as long as mkn...jgn skip mkn k

Boleh kenygkan perut dgn sayur2 n tanaman2 dlm tanah macam ubi..portion die sme dgn nasi..