hilang selera makan

korg ada tak hilang selera mkn yg teruk .. sy baru 9 minggu . tp selera mkn xdak. nasi pun sejemput je mkn. tp klau ada buah ok.. #seriusnanya #bantusharing

2 Balas

Saya pernah alami semasa hamil takda selera makan masa awal kehamilan. Kena makan takut nanti masuk angin/ sampai kena gastrik lagi susah. Makan portion sedikit sedikit. Boleh teruskan makan buah tu.

10mo ago

tulahh. sy cuba mkn nasi sikit pon xpe .. sbb sy ada gastrik ..

Ok awak boleh mkn nasi . Saya bau makanan berat langsung tak boleh . Mkn buah je ok 😩