due date?

Siapa due date july 2020? ? Jom sharee

110 Balas

sy 8/7. tapi 15/6 ni kene induce sebab air ketuban dah berkurang n baby agak kecil 2.3kg . doakan sy. anak pertama ni. sy risau sgt

Nurse kata due 23 july tp masa scan 21 july. Tak kesah la bila asalkan baby dan ibunya sihat

Mama semuaaa.. enjoyyy your pregnancy. Sy doakan semuanya dipermudahkan Allah.

InshaAllah 25 july. Anak yg dinanti. Abg dia dah ke syurga, Allah pinjam kejap je.

Sy lau ikt kan tu 1/8. Tkt bby kuar awal. Blh jd bulan 7.semg brjln gn lncr aminn

6/7/2020 insyaallah..smga allah permudhkan utk kita smuaa..aamiin ya mujib..

Due date 15/7 hrap kuar sama birthday dgan ayah dia 12/7😅

Finally jumpa pun orang yg due bulan July 😂 Me me 10 July❤

Bestnya yang due tahun 2020 dapat free vaksin nanti!😍

4y ago

Free vaksin apa ya.. saya tertinggal story nih😅

13 july tp first baby mgkin awal dri due