Jom kongsi date due?

My due date 22 april 2020... Doakan sy ya... Jom kongsi date due anda bila..

219 Balas

Due Sy 29hb nhe.. Tp 28nhe(hari ni) doc dh sruh msuk wad... Rsa nervous pula sbp ni kandungan kli ke3 saya, tp ini kali pertma mgndungkan bby ckup bulan😊.. Kndungan sblum2 ne bby 29&28mnggu jerr dn prna czer skali tme pregnt ank kdua. . Rsau pula 😖 kali ne mlhirkan mcm biasa #40weeks

14/09/2020..sya bharap msa bslin nie pkp n wabak covid19 nie dah tamat..risau sgt2 then Saya nk husband temankan tme sya bsalin..in sya allah..smga bakal2 ibu nk mlahirkan d pmdahkan prses mlhirkan..amiinn..

6/9/2021 - which EDD bby adalah tarikh lahir mommy dia , sangat tak di jangka my babby gonna have same birth day as me jika allah mengizinkan😬😁 Semoga dipermudahkan awak bersalin♥️

ikutkan 11/5/21 tapi terpaksa czer pada 26/4/21 sbb bby breech.. bontot dia dah masuk laluan. so mmg xde harapan ibu nk merasa normal.. its okay janji selamat semua nya. 🥰

3y ago

semoga dipermudahkan yaa

Due date sy 27/4 .. semoga urusan smua mummy2 dipermudahkan Allah Taala .. dan jgak , smoga kes Covid19 ni selesai scepat yg mgkin .. 😢😢😢

10.2 kne serah dri walaupon due 23.2...baby songsang so baby kene kluar awal doc takut baby tebelit Tali pusat...doakan sye ye momy2 smue...

Mine sepatutnya due date 23/4/21 tapi baby nak keluar awal. 3/4/21 baby dah keluar, tak sabar nak sambut puasa agaknya 😊

Due date 2/05/2020 tp sy menghrp keluar awal 19/4/2020 sama bufday dgn sy...In shaa Allah..doakn ye mommy2 semua🤲💕💕🥰

Aamiin..semoga dipermudahkan 🤲 saya due date 18/5/2021,tempoh berjaga² sebab perut selalu je mengeras..

Sama due date kita .. heheh saya pun 22 april 2020 in shaa allah .. semoga semuanya berjalan dengan lancar 💕