due date

Siapa sini due date february 2020 ???

184 Balas

In shaa Allah 19.02.2020 amin3 Ya robbalamin moga saya dgn baby sihat dan selamat, dan dipanjangkan umur selalu. Amin3 Ya robbalamin.. Sama juga untuk momyy yang lain❤ Sama3 kita jaga kesihatan ye

5y ago

Hihi aah duduk area mana tu.. Hihi mana tahu bole sama hospital

InsyaAllah 23-02-2020 . Doakan kandungan sy baik2 dan sihat2 sahaja sehingga hari kelahirannya yg kami nantikan. Sy doakan mommies semua sentiasa dlm keadaan yg baik n baby jgk😍😍😍

5y ago

Sama dgn tarikh kt scan sy td.. tp sy scan cuma ada kantung je dlmnya masih x nmpk janin.. nanti 2 weeks akn dtg doc suh scan lg.

25/2 tp tgh sedih td buat buku then gi scan, dktr x nmpk pape, so suspek mengandung dlm or luar rahim x sure lg..prgnt tu confirm dh..scan ikut bwh pun still x nmpk lg.

5y ago

Bpe week da..

Me! Nampaknya si kecil bakal kongsi bulan lahir dgn daddy nya 😍 mmg 1st pregnancy perasaan excited dy semacam eh 😝😝😝

Kita geng🤗...bby ketiga 8 weeks...yg kedua haritu xjd😞...habis jek pantang terus lekat yg ni...Alhamdulillah rezeki dri Allah...🤭

5y ago

Sama la sy... Baby first tak jd.. Alhamdulillah diberi rezeki lagi...

InshaAllah... 🧕Saya... 12.02.2020...sama2 kita doakan kita selamat melahirkan mereka k.. Aamiin...nebes ni...walaupn anak yg ke 3....

5y ago

Aamiin.. Sama2 kita doa ye.... Tq

Kalau ikutkan 10.02.2010 tp disebabkan bby stop at 5weeks..so now tggu jatuh sendiri.. Xder rezeki lg..

5y ago

saya pon rasa benda sama. takut jugak. saya pon rasa denyut denyut tapi tak tahu denyutan apa

Sy punya 01/02/2020...kalau bby kluar 02/02/2020 lgi cntik date. Tpi xpe la asalkn bby dan ibu sama2 selamat nnti...

5y ago

Betul tu..hehe ,semoga dimudahkan ye awak

insha'Allah 28/2/2020.. hopefully bukan 29/2/2020. Kalau tak, 4 tahun sekali la celebrate hehe

Saya.. gembira sbb maybe sama date dgn birthday saya 13 feb.. due date baby maybe 23.02.2020..

5y ago

Hehe...bufday saya 5 feb...pun nk sama dgn bakal baby lhir nnt 18 feb 2020