Due Date

Jom share due date . Due date sy 2/2/2020. Tak sabarnya. Anak first.

356 Balas

Sy due 23/6 /2020...tpi jangkaan kna berslin awl ckup 36minggu atau 37minggu kna serah diri.di Sebb kn sy de diebetis n bby twin n guna insulin..tk di benarkn berslin ikut due..

Jarang org bersalin ikut date edd.. ada yg awal. Lebih masa... Jangan pula sebab nak kan date cantik tu... Pulun berabis segala petua cepat bersalin... Kang x pasal2 lain kejadiannya...

Klu d ikut kn due 9.3.2020 Tp kerana ari2 ada d bawah dan bby twin..mungkin hujung bulan 1 nie masuk wad dh Doa kan saya kwan2 semoga d permudah kn😘.aamiin

Sya 19/3/2020 doa kan sya dpermudah kan berslin dn selmat semua nya ye ni ank no dua sya yg sulung berslin pramatng tpi ank xdpt dslmt kan

sya ptutnya due date 12.02.2020,, tpi bukan rezeki sya buat yg ke 2 kalinya,, 11minggu keguguran.. doa kan sya dapat rezeki baby mommy2 smua

Saya 30dec2019, anak first. Harap keluar awal dari tarikh tu atau tahan sikit sampai 1jan2020😅 kesian baby hujung tahun sangat.

Sy 3/8/2020.. Bby first 👶🏻 Moga² dipermudahkan semuanya utk kita melahirkan bby nnt.. Aamiin 🤲🏻

27.2.2020♥️ kna czer awal kna check in hospital ibu2 doakn smoga urusan sya n ibu2 lain dipermudahkan aamiin..🤲

4y ago

Czer sebab ape ye

9.mac .. skrng 31weeks ..baby first persiapan semua dah siap alhamdulillah 😍 semoga dipermudahkan

Tahniah. Xlama lagi dah tu. Mesti xsabar kan 😇 due date sy 21/7/2020.. jauh lagi perjalanan hihi