Due date july 2020?

Jom share mommy?

36 Balas

Sy due 2/7...tp 18/6 dah kna serah diri 19/6👶 inshallah czer sbb 2 ank sblm ni pun czer.... Moga kita semua para ibu2 dipermudahkan waktu bersalin nanti amin...

4y ago

Amin...

11/7 anak pertama.. Deborr sgt rasa.. Nak pulak bersalin mse pkp suami x bole teman dlm LR dan wad.. Kena la kuat berjuang sorang² huhuhu..

16/7/2020.. Hope lancar urusan ibu ibu semua nk melahirkan bby nnty

4/7 tapi date czer 28/6.. Doakan urusan saya dipermudahkan..

4y ago

Baby breech.. Tapi doktor ckp msih ada harapan utk dia bpusing.. Harap2 xjadi czer la 😊

InsyaAllah saya 10/7... Anak first. doakan saya🥰

Moga bby sy keluar july 😂 due beza 1 hari

18/7 baby first.. Debarr nniiii😂😂

🙋22/7 first baby. Nervous ya

22 July..debor Rasa hatii..

9/7 july time birthday ibu