Due date oct 2020

Siapa due date oct 2020? Jom share tarikh ??

123 Balas

Follow app due 3/10/20, but doc bg due date 4/10/20. InsyaAllah.. lingkungan tu lah 🤲🏻 Semoga urusan kita semua dipermudahkan & sentiasa dlm lindunganNya.. btw siapa ada pengalaman blh sudi share dkt mana hosp kerajaan yg lg better ? Saya dari damansara, semoga dpt membantu TQ #FirstBaby❤️

11.Oct.2020.. First baby. In sha Allah semoga kita semua dipermudahkan segala urusan sekeluarga. Aminn Ya'Rabbal Alamin🥰🙏🏼

28 Okt 2020.. tp dsbbkn sy ad chronic hypertension so 38 weeks dh kn induce.. 🤭🤭

10.10.2020.. in sha Allah semoga Allah mudahkan setiap satu urusan kita 😘

23/10/2020 in sha allah ..semoga dipermudahkan dan baik2 sahaja ..amin ..☺

Inshaallah 22/10 first baby. Semoga dipermudahkan urusan kita semua aminnn

28.10 Insyaallah.. baby first.. baju pon belum basuh lg ni 😂

8/10/2020.. tp rasa cam awal dr tarikh jer nnt 😬😬

Sya 14/10 insyaallah , sama dgn birthday saya 🤭🤭

Sy 23.10 . . Dah selamat bersalin 15 okt lps . . 🥰