Mommy

Siapa ada pengalaman induce, share boleh?

2 Balas

Saya induce .. Pkol 7am masuk ubat .. Pastu nurse suruh baring dulu dlm 1 jam .. Supaya ubat tu tk jatuh .. Lepastu mmg rasa contraction smpy doc bg painkiller .. Pkol 1 tgh hari cek bukaan dah 4cm .. Tolak masuk lb .. Pkol 4.33pm keluar la anak comel ..

5y ago

Ye sis ..

Sy, induce belon 12jam & drip pitocin 10jam sbb air mentuban dh pecah tp jln x buka.. lepas induce belon 12 jam, jln buka 4cm je.. pitocin x buka lgsg.. last² emergency czer sbb dh lebih 24jam air mentuban pecah..

5y ago

Aduh siannya awk. Tq share 🤗