Induce GDM

Siapa yg ada pengalaman kena induce sebab kencing manis, anak pertama? Share experience sikit boleh tak momies..

3 Balas

Ibu yg ada kencing manis ni.. Kadang ada masalah pada baby.. Cth kematian baby dlm kandungan.. Jadi cara terbaik adalah induce.. Moga tabah ye puan.

sy ada GDM masa pregnant, patutnya kena induce tapi baby nmpak besar so.tak.jadi terus kena czer

5y ago

@sherin , masa serah diri 40 weeks on due date 3 doctor datang scan untuk pastikan saiz baby. baru doc decide czer

Sy kena induce next weeks