Alahan ke?

Setiap pagi sejam lepas saya makan zincofer , saya akan muntah . Saya alah dgn ubat atau morning sickness? Saya pun keliru😰 bila saya makan malam ok , cuma pagi akan muntah . Doktor suruh saya makan pagi & malam sbb hb low

25 Balas

If puan x boleh makan zinconfer, boleh tnya dr for alternative ubat. Macam saya, x boleh zinconfer, tapi obimin boleh. Also, cara makan. Pastikan makan ubat 2-3 jam after makan. Minum dengan vitamin c.