Gosok gigi

Setiap kali gosok gigi, pasti muntah... Tarik urat2 perut.... Tak blh betui gosok gigi..... Pakai colgate.... Or perlu tukar ea.... Ada sama tak.... Tak blh gosok gigi... 14mgg

7 Balas

Gosok gg itu benda y kita kena buat..klu muntah cba ubah wktu gosok gg..ibu hamil penting ya utk jga kesihatan gg n gusi wktu mengandung..jgn smpai nnt sakit gg atau gusi sbb hormon berubah bila mengandung..sbb 2 dlm buku mengandung ada pemeriksaan gg..