ubat gigi

Assalamualaikum, saya nak tanya.. saya ada masalah setiap kali nak gosok gigi sbb x tahan bau dan rasa ubat gigi.. nak muntah.. setiap kali gosok gigi mesti muntah la... mcm2 ubat gigi sy dah tukar... colgate, fresh n white, systema.. ada cadangan lain x?

1 Balas

kita serupaaa.. dah imagine yg lain pn masih sama.. alahan pada gosok ggi.. 😅

4y ago

sy da tukar pakai pureen maternity.. da cuba berus gigi tanpa ubat gigi.. punca nye alahan berus gigi bkn ubat nye.. 😅