Gosok gigi berdarah

Normal ke gosok gigi berdarah …bkn darah biase..lepas gosok gigi muntah…normal ke tu..16w pregnant..ade sape2 tahu

4 Balas

first trimester dulu kerap jgk muntah masa gosok gigi... muntah angin kadang muntah lendir gitu je.. masuk second trimester ni kurang dh sikit.. alahan muntah biase tu takde pulak stakat ni 😅😅 masa gosok gigi tu la dia dtg habis rasa loya

saya PON kalau lepas berus gigi auto akan muntah sampai sakit perut2..

pantang betul kalau nk gosok lidah .. mesti nk termuntah

normal sbb gusi mase peknen ni die salur darah mengembang