kongsi jerr nak luah !

Setiap hari sis akan jalan2 tak kisah lah dekat kah jauh Tetap juga nak jalan sebab kandungan sis dah masuk 39 minggu. Ada pula org perli 'kau ni dah mengandung asikk tidur saja. Ahhh sabar jer lah separuh iman

2 Balas

Anggap je orang yang mengata tu jeles sis. Nanti dia akan rasa benda yang sama baru dia tau. Tak pon kena kat orang terdekat dia. Tu je. Biarkan je. Janji sis & baby sihat & tak guna duit dia pon nak bersalin nanti.

5y ago

Kan.. ambik positive jer tapi hati tak tenang. Sebab kena cakap macam tu dorang tak nampak apa yg kita rasa tapi dorang nmpak apa yg kita buat.

Kekadang manusia ni pelik tau...semua benda kita buat,dorang yang melebih.

5y ago

Pesan pada hati, org tak nampak apa kita buat jadi sabar jer lah.orang nampak kita tidur sebab penatnya dorang nda rasa. Sabar