kongsi jerr nak luah !

Setiap hari sis akan jalan2 tak kisah lah dekat kah jauh Tetap juga nak jalan sebab kandungan sis dah masuk 39 minggu. Ada pula org perli 'kau ni dah mengandung asikk tidur saja. Ahhh sabar jer lah separuh iman

2 Balas

Kekadang manusia ni pelik tau...semua benda kita buat,dorang yang melebih.

5y ago

Pesan pada hati, org tak nampak apa kita buat jadi sabar jer lah.orang nampak kita tidur sebab penatnya dorang nda rasa. Sabar