Tak Sabar Nak Bersalin

Bila fikirkan dugaan mengandung ni, rasa tak sabar jer nak bersalin.. Tapi bila makin dekat due date makin risau pulak fikirkan sakit bersalin.. Dah lah 1st time pregnant 😅😅 Dilemaaaa 😓😓😭

1 Balas

sama la saya pun dulu macamtu tapi nanti baby dah keluar, terus hilang rasaa sakit. bersalin ni bagi saya takda la sakit sangat macam apa yang orang cerita, mungkin rezeki masing masing. saya doakan urusan awak dipermudahkan ye

2y ago

Aminnn.. Terima kasih sudi doakan sy ☺️☺️