MINGGU TERAKHIR: Hari Ibu Bersama TAP Dengan Hadiah Eksklusif! ❤️

Sertai SEKARANG, ibu-ibu TAP kesayangan! Raikan Hari Ibu yang istimewa bersama produk eksklusif ini! Ikuti langkah mudah di bawah untuk anda menang Special gift edition Dyson Supersonic™️ hair dryer (Fuchsia/Nickel)! Ingat, 1 PENGGUNA hanya 1 KOMEN sahaja. Semoga berjaya!😉

MINGGU TERAKHIR: Hari Ibu Bersama TAP Dengan Hadiah Eksklusif! ❤️
120 Balas

seronok menggunakan apps TAP ini sebab saya boleh tahu berapa usia kandungan saya, perkembangan bayi dalam kandungan saya dan paling menyeronokkan dan melucukan saya dapat tahu saiz bayi saya. saya selalu ketawa melihat saiz yang ditunjukkan yang disamakan dengan buahan. sangat menarik hati. sekarang usia kandungan saya 23minggu. semoga dengan segala info kehamilan yang ditunjukkan dalam TAP dapat memberikan saya banyak motivasi bagi membantu perkembangan bayi saya. memandangkan ini kandungan pertama saya, saya gembira dapat mengenali apps TAP. terima kasih theAsianparent Malaysia.