MINGGU TERAKHIR: Hari Ibu Bersama TAP Dengan Hadiah Eksklusif! ❤️

Sertai SEKARANG, ibu-ibu TAP kesayangan! Raikan Hari Ibu yang istimewa bersama produk eksklusif ini! Ikuti langkah mudah di bawah untuk anda menang Special gift edition Dyson Supersonic™️ hair dryer (Fuchsia/Nickel)! Ingat, 1 PENGGUNA hanya 1 KOMEN sahaja. Semoga berjaya!😉

MINGGU TERAKHIR: Hari Ibu Bersama TAP Dengan Hadiah Eksklusif! ❤️
120 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Ibu engkaulahSe ratu hatiku Sebelum menjadi ibu, sy selalu risau samaada boleh mnjadi ibu yg baik atau tidak kerana lmbt diberi rezki zuriat. Dlm mnjg, mendidik n melindungi sudah tentulah setiap ibu mahu berikan yg terbaik n sempurna untuk anak2.... Alhamdulillah... melalui aplikasi ini, sy x lg buntu ntk mndptkn info2 penting sedari persediaan sebelum mnjadi ibu iaitu tntg kesuburan, semasa hamil sehingga lah perkembangan ank membesar.. sy sgt bersyukur kerana aplikasi ini sentiasa mmberi nortifikasi yg memudahkn sy menepati waktu2 penting sperti waktu subur, temujanji doktor ketika hamil n juga vaksinasi anak.. Aplikasi ini juga sgt mmbantu sy mengenai info2 brkaitan diet seimbang ketika merancg kehamilan, sewaktu hamil n tumbesaran anak. justeru, sy tidak perlu bimbang berkenaan pmkembangn anak sejak dr janin sehingga peringkat tumbesaran n juga aplikasi ini sgt mmbantu sy mncr maklumat yg tepat berkaitan mitos2 yg x septtny ketika berpantang serta ap yg spttny diambil berat yg bersesuaian dgn ibu n bayi. Selain itu juga, sy blh berkongsi maklumat serta pandangan dgn ibu2 lain melalui aplikasi ini. Terima kasih byk The Asian Parent... Jutaan pnghargaan n semoga sntiasa mmbantu ibu2 yg mmerlukn sokongan dlm zmn intelek n berteknologi tinggi ini... hug n kiss... emmuaahhhh...

Baca lagi
Post reply image
VIP Member

Inilah tracker anak saya😉✌🏻 Saya mengguna aplikasi TAP ini dari tahun 2018 dari mula tahu tentang kehamilan saya hingga la saya dah selamat melahirkan dan hingga sekarang masih setia menggunakannya walaupun anak saya umur dekat 2 tahun..Apps yang sangat sangat best dan membantu saya dalam mengetahui tentang bagaimana nak jaga anak mengikut umur dan mengetahui apa anak akan lakukan ketika umur tersebut serta apa perlu saya lakukan supaya alert tentang apa anak perlukan mengikut umur mereka dari semasa ke semasa . Semua parent di luar sana wajib download apps ni bagi memudahkan semua untuk mengetahui milestones anak dari masa ke semasa..❤️❤️❤️Saya jatuh cinta sangat sangat dengan aplikasi ni❤️❤️Terima Kasih TAP kerana berjaya bangunkan aplikasi ini..Ia sangat best buat kami yang baru pertama kali menjadi ibu bapa yang banyak ilmu kami perlukan dari masa ke semasa sepanjang nak membesarkan anak..😘❤️✌🏻👍🏻 #Saya nak menang Special gift edition Dyson Supersonic ™ hair dryer (Fushia/Nickel) moga ada rezki saya..Allahuma aamiin😍

Baca lagi
Post reply image
VIP Member

Alhamdulillah..dalam byk2 Parenting Apps, The Asian Parent apps ni paling sy setia skali.. Sistem yg sgt efisyen, byk maklumat ttg bayi/kanak2/ank2..bukannank shaja malah tentang produk, resepi, hubungan suami isteri, kewangan & banyak lagi... sy setia menggunakan apps ni dari ank pertama sy sehingga ank kedua sy... sepanjang pregnancy sy, sy stiap hari akan lihat apps The Asian Parents bagi memantau segala perubahan anak dalam kandungan. Apabila ank dilahirkan pula, boleh memantau tumbesaran bayi sehingga besar.. the Asian Parents App Sangatlah membantu ibu bapa terutama first time parents..byk info & tips buat ibu yg cuba utk mengandung, prenatal, postnatal.. Tiada yg apa boleh sy katakan melainkan, TAHNIAH BUAT THE ASIAN PARENTS KERANA BERJAYA MENUBUHKAN APPS YANG TERBAIK BUKAN DI ASIA TETAPI INTERNATIONAL KERANA SANGAT2LAH BERGUNA BUAT SEMUA GOLONGAN DARI IBU,BAPA, PASANGAN & ANAK2... TERIMA KASIH JUGA MENUBUHKAN APPS YANG SANGAT BERGUNA BUAT KAMI IBUBAPA MODERN INI🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Baca lagi
Post reply image

Aplikasi theAsianparent mula dikenalkan oleh kakak ipar saya setelah mengetahui akan kehamilan saya. Alhamdulillah banyak info² menarik yang saya dapat dari apps ini, banyak juga soalan² yang ditanya dan dijawab oleh golongan ibu² yang lebih berpengalaman. Dengan adanya aplikasi ini dapat membantu saya lagi untuk mempelajari bagaimana untuk membuat persediaan menjadi ibu buat kali pertama. Saya yakin apps ini juga membantu golongan² ibu serta ayah dalam mendewasakan anak mereka kelak. Terima kasih theAsianparent. 5 🌟 saya beri 💞. p/s Tak sabar nak tunggu bby keluar. Semoga ada rezeki bby Dan ibu. Dan semoga para² ibu semua dipermudahkn urusan bersalin dan dipermudahkn urusan dlm mendidik anak² kalian kelak.

Baca lagi
Post reply image
VIP Member

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Ini adalah tracker bayi kedua dua anak saya.sangat senang untuk saya pantau tumbesaran mereka. Aplikasi TAP memang sangat membantu semua ibu.Jika panik dan ingin mencari info, TAP adalah perkara pertama yang saya akan tengok dan chat untuk dapatkan bantuan. Sebagai ibu, kita memang tidak boleh lari dari kegusaran.Terima kasih TAP untuk aplikasi ini.Banyak membantu saya sebagai ibu baru.Padat dengan info,forum yang menarik dan aktiviti2 poll boleh mengisi masa lapang untuk semua ibu. Menjadi ibu bukan lah mudah untuk kita, Sentiasa menginginkan yang terbaik tidak kira apa, Ketahuilah ibu hanya buat semampu kita, Selamat Hari Ibu wahai Ibu di seluruh dunia!❤

Baca lagi
Post reply image

Hai sume. .🤗 sye pon bru gne apss ni. .bgus lar. .sye start gne mse bby first, tp xde rezki ggur. .ni second bby alhmdlillh hrp d permudahkn bersalin nty. aamiin. .apps ni gler membntu sbb pew yg dorg list psal kehamilan atau bby sume btol. .sebijik. .mcm dri segi sakit kki, sakit ulu hti, smpaikn berat bby pon btol. .hhahaha. .lgipon bnyk tips berguna dlm apps ni. .so bnyk rujuk sni jew if nak taw something. mcm x caye jew de apps best gleer cmni. . .hrp bby sye keluar shat, sempurna. .aamiin. .doaakn sye yer. .tkot sbnarnye sbb ank first kn. cmtu jgk yg len. semoga korg sume d permudahkn. .🥰🥰🥰

Baca lagi
Post reply image
VIP Member

Saya jatuh cinta dengan aplikasi The Asian Parent ni sebab banyak info yang membantu saya dalam mencari penyelesaian masalah dan apa juga kemusykilan saya semasa tempoh kehamilan saya. Setiap hari saya pastikan saya masuk untuk mendapatkan mata ganjaran dan ilmu2 tentang waktu kehamilan, selepas kehamilan dan juga tips2 untuk penjagaan bakal bayi baru saya, maklumlah dah 10 tahun tidak berbayi kecil. Terima kasih The Asian Parent atas aplikasi yang sangat membantu perjalanan kehamilan saya ini. Saya akan setia bersama aplikasi ini untuk terus mendapatkan info info terbaik dalam perancangan keluarga saya.

Baca lagi
Post reply image

Saya baru sangat download apps ni, rupanya banyak sangat info. Untuk bujang pun sesuai sgt sebagai persediaan dan ilmu. Yang best pula masa PKP ni sentiasa dirumah, sampai kering idea nak masak apa boleh rujuk apps ni. Aktiviti senaman pun diberi, artikel mengenai kehamilan utk ibu yang 1st time hamil pun sangat berguna. Title artikel yang senang nak cari & faham. Selain tu, kita tahu pekembangan bayi. Best sgt lah, exciteddd!!! Rasa mcm... “sepatutnya download sblm kahwin lagi, byk sgt info yg berguna”. Apps yg sangat senang faham, terima kasih banyak2 dari kami sekeluarga😉

Baca lagi

Saya telah menggunakan TheAsianparent Malaysia apps ni sejak daripada pregnant lagi. Alhamdulillah, sehingga kini anak saya telah berusia 6 bulan, saya masih menggunakan apps ini sebagai rujukan untuk setiap perkembangannya. Apps ini telah banyak membantu saya yang juga merupakan ibu baru daripada pelbagai sudut seperti resepi pemakanan yang sihat, ilmu tentang perkembangan bayi, artikel panduan keibubapaan dan sebagainya. Harap apps ini dapat memperbanyakkan lagi info-info yang berguna dan menarik agar dapat membantu semua ibu bapa di Malaysia. I ♥️ TheAsianparent Malaysian apps.

Baca lagi
Post reply image
VIP Member

seronok menggunakan apps TAP ini sebab saya boleh tahu berapa usia kandungan saya, perkembangan bayi dalam kandungan saya dan paling menyeronokkan dan melucukan saya dapat tahu saiz bayi saya. saya selalu ketawa melihat saiz yang ditunjukkan yang disamakan dengan buahan. sangat menarik hati. sekarang usia kandungan saya 23minggu. semoga dengan segala info kehamilan yang ditunjukkan dalam TAP dapat memberikan saya banyak motivasi bagi membantu perkembangan bayi saya. memandangkan ini kandungan pertama saya, saya gembira dapat mengenali apps TAP. terima kasih theAsianparent Malaysia.

Baca lagi