Raikan Hari Ayah Anda Dengan Produk Dyson!

Masa untuk anda menang Dyson Supersonic™ Hair Dryer, Mommies! Senang sahaja, anda hanya perlu teka perjalanan betul dan kongsikan jawapan yang tepat. Cepat, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/teka-menang-dari-product-dyson-bulan-ini/1900?lng&lng=en

Raikan Hari Ayah Anda Dengan Produk Dyson!
140 Balas

Jawapan : No.1 Semoga ada rezeki saya untuk memenangi dyson supersonic hair dryer ❣️❣️❣️ Saya mengucapkan Hari Bapa buat semua yang bergelar bapa terutama suami saya 🥰🥰🥰 ig:nurelidafarhana_mummyss

THE ANSWER IS NO👉🏻1️⃣👈🏻🌹🌹🌹 I HOPE MY DREAM WILL COME TRUE TO WIN THIS SUPERB DYSON SUPERSONIC HAIR DRYER♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ @theasianparent_my @dyson_my

Done with step 1 ✅ The answer will be jalan nombor 1. Insha Allah rezeki baby bulan ni!!!! Kalau menang, I will make video unboxing !!!!! 😭😭😂😂😂

Masa untuk saya menang Dyson Supersonic Hair Dryer idaman saya! 🙇🏻‍♀️🖤🧖🏻‍♀️🌪 Jawapan : 1️⃣

Jawapan : 1 Harap boleh menang Dyson Supersonic Hair Dryer yang saya ingin mempunyai selama ini 😍 IG : elaine_tan90

jawapan; jalan 1️⃣ untuk sampai ke winner!!! ❤️ terima kasih theasianparent for this awesome giveaway!

Jawapan saya ialah melalui jalan No. 1!! Due date saya ialah pada 30 october 2023! Semoga ada rezeki baby 💖

Have you participated? I did, what are you waiting for =) My answer is no. 1, choosing this path to be winner!

Answer : No 1 ! Hi Dyson Supersonic Hair Dryer, be mine please😍 No hours of towel in the hair anymore !

jawapan : 1️⃣ saya mengharapkan ada rezeki menang Dyson Supersonic Hair Dryer idaman setiap wanita