Raikan Syawal Anda Dengan Dyson V8 Absolute!

Nak menang Dyson V8 Absolute? YES! Inilah masanya untuk anda sertai peraduan kami dan berpeluang bawa pulang hadiah eksklusif ini. Cepat, sertai di sini:

Raikan Syawal Anda Dengan Dyson V8 Absolute!
64 Balas

It's never an easy job to be a housewife. Trying to be the best one, while managing all the responsibilities and commitments, is so challenging. Almost every morning, i spend a lot of time cleaning the house and I have to constantly doing the housechores. With my so called “old-school mop” and heavy duty broom, how much of my house can I clean while holding my newborn? Deep cleaning a house with a clingy baby is somehow harder than I thought it was gonna be. I am struggling to keep up with the everyday basics of looking after a house, cleaning and maintaining my home. Sometimes it really does take a fresh set of hands to tackle each room, one by one to declutter. I hope with this Dyson V8 vacuum can make my daily chores faster and more hassle-free. I wish i will have the opportunity to upgrade my household’s cleaning routine. . 🦋

Sudah sertai! Saya harap saya dapat memenangi Dyson V8 Absolute!! Vacum adalah peralatan yang sememangnya saya kerap menggunakannya. Ianya membantu saya menyedut habuk habuk. tambahan pula saya mempunyai anak yg masih kecil dan bakal mendapat seorang lagi cahaya mata, jadi kebersihan rumah sangat penting utk mereka! Jika saya memenangi dyson v8 Absolute sudah tentu ianya sangat membantu, dengan teknologinya yang terbaik, ianya akan dapat menjimatkan masa saya dan saya akan lebih yakin dengan kebersihan rumah saya bersama Dyson!! Pilihlah sayaaaaaa! 😉

Done 👌🏻 The only apps to refer anything from pregnant anak number 1 sampai anak number 2. Now my eldest daughter 2years already still refer for their growth and keep track. Semoga ada rezeki suri rumah dua anak untuk memudahkan aktiviti mengemas di rumah. Amin

Dah lama teringin nak ada vacuum dyson dkt rumah 🤭 Org cakap best!! Thank you theasianparent for being super generous on this giveaway 💓 surely, this gonna be the best gift for myself because I am a housewife who loves cleaning. May the luck be with me 🥰

DONE. Semoga i’m the lucky one😍 first time nak merasa ada vacuum kt rumah❤️ semestinya pilihan yg terbaik, selalu tgk selebriti guna vacuum ni, nampak mcm silent je kalau guna x bising mcm vacuum kt tmpt cuci kereta😂 hope im the lucky one😆😆😆

Done. Semoga saya adalah insan yg bertuah untuk memenangi Dyson v8 absolute. My current vacuum pun dah rosak, bought it few years ago on Shopee. Struggle utk pastikan rumah dlm keadaan yg bersih dgn jadual yg padat anak yg clingy 😭 Hopefully ada rezeki 💓

Done. Semoga ada rezeki buat saya sekeluarga untuk memenangi Dyson V8 Absolute ini. Dengan ada nya vacuum ini dapat memudahkan kerja saya untuk membersihkan rumah! ❤️ Selamat berpuasa dan selamat menyambut hari raya! 🥰❤️

done. Saya dah lama teringin, dan saya sangat-sangat memerlukan Dyson V8 Absolute demi kesejahteraan dan kesihatan keluarga kecil kami terutama bayi kami yang berumur 10 bulan. Semoga ada rezeki untuk kami sekeluarga.

Done. Saya memang suka app Asian parent ni sebab sangat2 membantu saya sebagai first time mom. Harap Asian parent akan sentiasa membantu kami para ibu bapa utk membesar kan anak kami dengan baik.. ❤️

DONE! Semoga ada rezeki untuk kami & baby yang bakal lahir nanti. Semoga bertuah untuk memenangi Dyson V8 Absolute ini. Terima kasih theAsianparent ❤️