Minggu Ke-2: Hari Ibu Bersama TAP Dengan Hadiah Eksklusif! ❤️

Sertai SEKARANG, ibu-ibu TAP kesayangan! Raikan Hari Ibu yang istimewa bersama produk eksklusif ini! Ikuti langkah mudah di bawah untuk anda menang Special gift edition Dyson Supersonic™️ hair dryer (Fuchsia/Nickel)! Ingat, 1 PENGGUNA hanya 1 KOMEN sahaja. Semoga berjaya!😉

Minggu Ke-2: Hari Ibu Bersama TAP Dengan Hadiah Eksklusif! ❤️
259 Balas

IBU 🤱🏻 ENGKAULAH RATU 👑 HATIKU ❤️ I hope I'm the lucky mommy. I didn't get to receive any mother's day gift when being the first time mom. But is okay for me... As long as my baby girl is healthy that's the greatest gift of all. I love the Fuchsia Dyson Supersonic Hair Dryer ❤️

Ibu ibu Engkaulah ratu hatiku😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😏😏😏😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

IBU ENGKAULAH RATU HATIKU "ASIAN PARENTS APPS YANG TERBAIK BANYAK ILMU PARENTING SAYA BELAJAR DALAM NI WALAUPUN ANAK DAH 4 ORANG, TERUSKAN KONGSI MAKLUMAT DAN INFO UNTUK IBU IBU DI LUAR SANA"

IBU ENGKAULAH RATU HATIKU "Semoga TheAsianparent Malaysia terus berjaya dalam menyediakan maklumat berkaitan bayi dan keibubapaan.Terima kasih.💐"

IBU ENGKAULAH RATU HATIKU "Semoga TheAsianparent Malaysia memberi inspirasi , panduan Dan lebih byk maklumat buat ibubapa dlm institusi kekeluargaan..❤️

🄸🄱🅄 🄴🄽🄶🄺🄰🅄🄻🄰🄷 🅁🄰🅃🅄 🄷🄰🅃🄸🄺🅄 🌹🌹🌹

🎵 I B U E N G K A U L A H 🎶 🎶 R A T U H A T I K U 🎵 ❤️🤱🤰💕

IBU ENGKAU LAH RATU HATI KU 💕 ' SELAMAT HARI IBU SEDUNIA ' SHOW TAP THE LOVE CONTEST✅

. Ibu Engkaulah Ratu Hatiku “Selamat Hari Ibu buat semua ahli Asianparent”

Jawapan: IBU ENGKAULAH RATU HATIKU semoga ibu saya dipanjangkan umur dan disihatkn selalu