Dyson Supersonic™ Hair Dryer Untuk Dimenangi!

Mommies, jangan ketinggalan untuk menang Dyson Supersonic™ Hair Dryer. Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-dyson-supersonic-hair-dryer/1504

Dyson Supersonic™ Hair Dryer Untuk Dimenangi!
194 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Hari ni 26mei2022 at 1:37am Cabaran untukku, untuk biasakan anak pertamaku berumur 3tahun 9bulan yang bakal menerima adik, kandunganku baru berusia 3-4week.. Dia yg terbiasa menjadi puteri manja mama dan babah..bila bagitahu dia bakal ada adik, dia masih belum boleh terima lagi, dah terbiasa dia sorang je bermanja dan layanan istimewa mama babah hanya tertumpu pada dia.,mama dan babah akan berusaha cuba untuk hanna terima adik baru., harap2 tak protes, masih ada masa lagi untuk biasakan dia jadi kakak, sebelum adik keluar ni, hanna raiysha tetap buah hati istimewa mama dan babah 💋

Baca lagi
Super Mum

Hari 1, 24 Mei 2022, 2.11am Hari ni genap 36 minggu 1 hari mummy kandungkan anak perempuan mummy yang nombor 2.. Daddy dgn Kakak awak pon dah seronok dan tak sabar nak jumpa. Moga adik sihat saja dan mummy doakan segala urusan bersalin kita selepas ini dipermudahkan Allah SWT... Aminnnn..

VIP Member

Day 1 ~ 23 May 2022 ✅ Day 2 ~ 24 May 2022 ✅ Day 3 ~ 25 May 2022 ✅ Day 4 ~ 26 May 2022 ✅ Day 5 ~ 27 May 2022 ✅ Day 6 ~ 28 May 2022 ✅ Day 7 ~ 31 May 2022 ✅ Day 8 ~ 1 June 2022 ✅ Day 9 ~ 2 June 2022 ✅ Day 10 ~ 3 June 2022 ✅ Day 11 ~ 4 June 2022 ✅ Too busy to remember

Baca lagi
VIP Member

Day 1 ~ 23 May 2022 ✅ Day 2 ~ 24 May 2022 ✅ Day 3 ~ 25 May 2022 ✅ Day 4 ~ 26 May 2022 ✅ Day 5 ~ 27 May 2022 ✅ Day 6 ~ 28 May 2022 ✅ Day 7 ~ 31 May 2022 ✅ Day 8 ~ 1 June 2022 ✅ Day 9 ~ 2 June 2022 ✅ Day 10 ~ 3 June 2022 ✅ Too busy to remember

Baca lagi

Hari 1 : 23 May 2022 menjaga si kecil adalah pengalaman yg sangat berharga yg kita tidak dapat beli di mana-mana 🥺❤️ buat anak ibu Siti khadeeja mikayla , membesarlah dengan baik dan sihat ye sayangg ❤️ ibu sayangg sangat anak ibu ni ❤️❤️

VIP Member

Day 1 ~ 23 May 2022 ✅ Day 2 ~ 24 May 2022 ✅ Day 3 ~ 25 May 2022 ✅ Day 4 ~ 26 May 2022 ✅ Day 5 ~ 27 May 2022 ✅ Day 6 ~ 28 May 2022 ✅ Day 7 ~ 31 May 2022 ✅ Day 8 ~ 1 June 2022 ✅ Day 9 ~ 2 June 2022 ✅ Too busy to remember

Baca lagi
VIP Member

Day 1 ~ 23 May 2022 ✅ Day 2 ~ 24 May 2022 ✅ Day 3 ~ 25 May 2022 ✅ Day 4 ~ 26 May 2022 ✅ Day 5 ~ 27 May 2022 ✅ Day 6 ~ 28 May 2022 ✅ Day 7 ~ 31 May 2022 ✅ Day 8 ~ 1 June 2022 ✅ Too busy to remember

Baca lagi
VIP Member

Hari 7, 1 Jun 2022 Hello June, semoga yang datang akan baik2 sahaja semuanya ❤️ Done check in apps 7 days 😊 Semoga ada rezeki ku 😍 Thank you in advance theAsianparent & dyson 💞

Baca lagi
VIP Member

Day 1 ~ 23 May 2022 ✅ Day 2 ~ 24 May 2022 ✅ Day 3 ~ 25 May 2022 ✅ Day 4 ~ 26 May 2022 ✅ Day 5 ~ 27 May 2022 ✅ Day 6 ~ 28 May 2022 ✅ Day 7 ~ 31 May 2022 ✅ Too busy to remember

Baca lagi

Hari 5, 27 Mei 2022, Jumaat Harini pun kena banyak bergerak sebab dr awal pagi da start iron baju sek anak, lps tu basuh baju, sidai baju, vacuum rumah, lap2 habuk, dll♥️