Apakah cara anda membuat anak suka ke sekolah?

Hi Semua! Siapa di sini ada masalah hantar anak ke pra-sekolah, taska, tadika dan lain-lain? Bagaimana cara anda menarik perhatian anak-anak untuk suka ke sekolah? Marikan kongsikan pengalaman dan tips anda!

Apakah cara anda membuat anak suka ke sekolah?
3 Balas

Alhamduillah so far tiada masalah. Tk tau nk bg tips mcm mana sbb anak suka berkawan dan peramah. Mungkin itu salah satu sbb jugak dia suka sgt pergi sekolah..

anak sy msih belum bersekolah lg .. one fine day in shaa Allah..

Belum ada pengalaman 😃