Hidangan Telur Untuk Sarapan!

Hi semua!?? Untuk sarapan pagi, anda atau keluarga suka jenis telur di masak dengan cara yang bagaimana? ? Kongsikan dengan kami pilihan anda di ruangan komen okay!?

Hidangan Telur Untuk Sarapan!
212 Balas

Time bujang inila makan fevret. Tpi since mengandung jarang sangat makan telur. Taktahu kenapa feel jd terbalik time mgndung ni. Hihi. Mujur yang lain boleh masuk tekak. Alhamdulillah

Suka separuh masak 🤤🤤 somehow during pregnancy elak makan benda2 yang tak masak so prefer telur hancur for now 👍🏻

Sedap mmg sedap tp dri kecil xbleh mkn sbb allergic egg Smpai da besar pjg nk ade anak still msh allergic egg...😞

Telur separuh masak elok x untk ibu megandung ?stngah pendapat kata xbgus stengah kata blh ja mkn

4y ago

Elakkan masa pregnant. Risiko salmonella

tlur goreng tlur ddr.. tlur hncur klo dgn bread. tlur sparuh masak dgn maggie

Kalau breakfast..suka buat telur hancur..kalau time lain..suka telur dadar

telur hancur sedap makan dgn roti tabur black pepper..

Empat² suka....jadinya ikut mood nak masak yg mana

Telur separuh masak tidak elok untuk ibu mengandung

telur goreng yang tengah kuning nya betul masak