Ibu dan ayah rancang beli apa ya untuk 'back to school'?

Apakah yang ada dalam senarai semak 'kembali ke sekolah' untuk anak anda?

Ibu dan ayah rancang beli apa ya untuk 'back to school'?
6 Balas

Dah beli awal2. Takut takda saiz Lagi tengah sarat skrg ni Menengah lelaki/sk rendah perempuan Baju sekolah 4 pasang seorang Beg sekolah.1 Kasut.2 pasang seorang Stokin 5 pasang seorang Tudung/anak tudung 4 pasang Botol air Perkakas sekolah Tinggal buku teks je belum sampai.tapi dah bayar.

5y ago

Belum campur buku teks,sama yuran..🤦🏻pening..

Ank first next year 9thun.. Bju skola n tdung 4set(skola pg ptg) Kasut n stokin Buku stationery beg skola Ank second next year 6y.. Stationery Beg Uniform, book (included dgn yuran pndftaran nty) Kasut skola..

Anak baru nak masuk preschool so stationeries and lunchbox. Mak yg excited nak cari lunchbox ni sebab semua cute! 😍

Baju sekolah kena beli lebih

Baju sekolah baru!

Alat tulis