Bas sekolah

Bahaya tak budak tadika naik bas sekolah pergi dan balik? Risau juga sebab rasanya macam kecil lagi nak bagi naik bas sekolah sendiri

4 Balas

boleh sya tahu ada tak ank mcm anak sya .. perkembangan nya di sekolah sangat positif cakap cikgu .. tpi dia tak focus sangat dalam kelas dan tak pandai dudok lamak .. tak sampai 5 minit keluar balik jalan2 dan akan masok balik kelas belajar kejap keluar balik .. kerja sekolah dh siap .. tpi problem nya sekarang tak fokus , tak dudok dalam kelas sangat , bmain dngn kwn tpi lebih bnyk bmain seorang .. perlu ke sya jumpa dokter pakar ???

Anak sy 5 tahun dulu ada plan mcm Tu jugak...tp last2 tak berani...sy naik grab ambil dia hari2 smpailah ada transport lain.

rasa mcm tak berani nk bg pergi sdri mcm tu, rasa selamat bila kita hntr dan ambil sdri d sekolah

kalau sy tk beranilh kalau naik bas sendiri