Menyusu wajib kiri & kanan ke?

Hi semuaaa🤗 Dulu min ada problem susukan baby min, lepastu ada yang sharekan petua macam ni dekat min tau👉👈 Betul ke ya mommies rasa agak-agaknya?🤔 Sebab lepas minum dua-dua belah baru baby min tidur nyenyak😅

Menyusu wajib kiri & kanan ke?
68 Balas

Bby sy bru 12 hari stiap kali nyusu sy bg sebelah je. Lps satu or 2 jam dye nk nyusu lg bru bg lg sblh.. ank sy nyusu xlme 15-20 pling lme. Nnt bila pindahkn dh xnk smbung. Pling kjp 5 mnit je nyusu. Nk buat cmne ye. First bby