Menyusu wajib kiri & kanan ke?

Hi semuaaa🤗 Dulu min ada problem susukan baby min, lepastu ada yang sharekan petua macam ni dekat min tau👉👈 Betul ke ya mommies rasa agak-agaknya?🤔 Sebab lepas minum dua-dua belah baru baby min tidur nyenyak😅

Menyusu wajib kiri & kanan ke?
68 Balas

Mitos Yg minuman tu foremilk Yg lemak merangkap mengenyangkan tu hindmilk Dua2 belah ada benda ni.. Klo bby hisap sikit dia dpt foremilk saja, klo dia hisap lama dia dpt kedua - duanya Dua2 perlu utk bby..

4y ago

Hat ni saya setuju, doktor pernah terangkan dulu masa anak 1st