Betul ke ujian UPT ni??

Hi semua.. sy nak ty.. period sy dah lewat 7 hari .. smlm sy cek masih samar.. pg td sy cek skli lg guna dua strip .. 2 2 nampak double line.. betul ke sy hamil? Sbb sy xrasa apa2.. hy perasan period xdtg2..sgt teruja ?..Rasa macam nk terus pegi klinik je lepas kerja utk cek bg lebih confirm.. dh boleh pg klinik ke??patot x? ni pengalaman pertama sy.. mohon pendapat..tq semua

Betul ke ujian UPT ni??
43 Balas

Ya sis, sis dah pregnant. Nanti kalau dh 2 weeks warna akn lg pekat. Congrats, and meet ur doc segera ya take care 💐