Pregnancy test

Assalamualaikum. Sy baru check pg ni tp air kencing ni yg kali ke4 dh utk pg td. Naik double line tp samar sangat. Adakah sy hamil ya? Sy first time ni.. terkejut tengok upt double line🥺. Sy dah delay period 2 hari.

Pregnancy test
11 Balas

saya pun mcm ni masa test yg mula ari tu,masa tu saya x delay period lg..tpi disebabkan saya pegi kelas zumba,bila pergerakan saya rasa cramp sgt kat ari2..then balik dri kelas saya test,naik double line samar mcm sis jgak..trekejut jga msa tu,sbb saya risau dh pegi kelas workout berat..Alhamdulillah..Allah lindung baby saya,2 hari lpas tu saya check lg guna clear blue positive pregnant 😊😊😊 insyaAllah..ada rezeki awak sis,jaga diri baik2..nti repeat test lg ye..

saya hari pertama period lewat.. ptg tu sy check satu terang.. satu samar sngt2.. hari ketiga lambat period.. mkin terang.. hari keempat terang...nnti awak check lagi eh.. smiga rezeki awk

Saya pun guna upt brand ni, InsyaAllah sis positive tu , try lagi check upt 4 5 hari lagi, saya awal2 check mcm ni , selepas seminggu dah pekat. Take care sis

pengalaman saya yang suke check upt setiap masa. 1week lepas bersama suami memg line akan keluar sama macam ni. nanti lepas 3 week line akan pekat.

2y ago

alhamdulillah. semoga urusan puan berjalan lancar.

Mungkin sbb pencahayaan atau samar sangat jadi kurang jelas kat sini.. nanti beberapa hari lg try check semula yee

InsyaAllah. Sy sblum lewat priot sehari mcm ni la line dia kabur sgt. Lepas 2 hari jd pekat sgt2

alhamdulillah tq semua. sy dah confirm sy pregnant. alhamdulillah sgt🥺

sy rse kemungkinan awk prgnant..tp klau nk lgi sure test smula lepas 2 mnggu😊

Baru delay 2 hari. Tunggu lagi seminggu. Kalau preg, mesti terang.

Inshaallah positif. Nnti repeat semula ya bg terang