Assalam..minta kepastian mengenai upt

Semalam sy ada cek upt sbb xsedap bdn dan due period sy lagi 3 hari..waktu sy cek smlm upt sy cuma 1 line..tp bila sy bngun pg ni..ada lg satu line samar2 ..Soalan sy..adakah upt sy sudah xvalid atau ada harapan utk sy hamil ? Mohon ibu2 yg berpengalaman mcm ni jwb soalan sy..terima kasih 🥰

Assalam..minta kepastian mengenai upt
3 Balas

bg sy invalid or ngtv tu sis..line akn nek dlm mse bpe mnit tu kire pstv..better sis tgu piot sis dlu dtg or x..lau x dtg gak sis cek upt blek

Sama lah sis dngan saya..saya doa kan kita semua dapat zuriat...aminn

invalid