Betul ke ujian UPT ni??

Hi semua.. sy nak ty.. period sy dah lewat 7 hari .. smlm sy cek masih samar.. pg td sy cek skli lg guna dua strip .. 2 2 nampak double line.. betul ke sy hamil? Sbb sy xrasa apa2.. hy perasan period xdtg2..sgt teruja ?..Rasa macam nk terus pegi klinik je lepas kerja utk cek bg lebih confirm.. dh boleh pg klinik ke??patot x? ni pengalaman pertama sy.. mohon pendapat..tq semua

Betul ke ujian UPT ni??
43 Balas

alhamdulillah..tahniah..doakan sy juga..❤blh tahu ada tanda2 x?

boleh gi terus klinik untuk kepastian...lg senang

Awak nak tanya . Awak check waktu pukul brpe ia buat upt ni ?

4y ago

Time bagun tido pg..terus sy check

Tahniah sis., mcm saya pekat 6week tau mgandung ..

Dh ada dh tu...sis tgu dlm 2mingu lg bru g klink...

4y ago

Tq sis 😇

Tahniah....bleh trus ke klinik untk kpstian

Alhamdulillah congrats mommy to be⚘

Tahniah sis, Alhamdulillah positif tu

Alhandulillah tahniah sis.. Jaga kesihatan..

4y ago

Alhamdulillah terima kasih sis

Tahniah sis. Jaga diri dan kandungan