cek upt samar tp period

hai..sy nk tnye sy period 30hb 8 smpai 2hb 9 klu ikot kan klendar sy ptt nye period blk 1hb 10 tp sy x period sy ade cek upt naik 2garis tp satu tu smar sy ingt sy pregnant tp baru lg sbb tu samar, tp smlm 7hb 10 sy kluar mcm sporting warne coklat gelap smpai ke pagi ni tp x bnyk sy pakai pad lekat dekat pad dlm 4-5 titik je.. pagi td sy try cek upt lg line ttp ade 2 tapi samar skrg ni sy keliru sy ni mengandung ke x?bile cek klinik2 kte samar jgk dan nnti cek blk 2mngu lg..risau plk rse nye..klu betul mngandung tkut ade resiko gugur sbb bln 5 dh pnh gugur..

1 Balas

Sy dulu pn mcm ni. Bykkn rehat n jgn stress. Insha Allah ada rezeki. Selagi x heavy bleeding selagi tu ada harapan. Repeat je upt setiap 48jam. Line sepatutnya akn makin terang.

4y ago

dr 5w smpi 12w