Pregnant

bln ni sy xdtg lg priod,dh 10 hari terlepas..adakah pregnant?sbb masa hari k 2 lewat,sy cek double line tp slow sangat2..tp ble sy cek pg td,1 line..so konfius..

15 Balas

Tgu LG dlm 3-4 hri cek upt . Sy upt siang mlm terang.pagi xde line..negatif.. byk kli cek pagi negtif.. last suami ajak scan😅pegi scan sy ckp doktr dh byk kli cek mkin lama mkin confius sbb pgi xde..tghri petg mlm ade.. jdi doktr xcek dh air kncing.trus scan Dan dia ckp dah ada Nadi . Blurr kejap sebb 1st bby n priod kitaran 40-45 hr.. scan2 trus 8w++😅

sama laaa, sy dah dkt 2mnggu tk dtg period lg, bru2 ni suami sy dok muntah2, bile tnye knpe, dia tktawu, tp awal bulan 9 hritu bru kguguran, mngkin period delay sbb tu kot 😅

Nak confirmkn lg test guna air kencing awal pagi & guna pregnancy test jenama clear blue. In Sha Allah 100% tepat. Sy ritu lewat 3 hari terus cek.. Alhamdulillah ++.

Beli lagi pregnant test byk2.. test sampai terang 👍🏻 insya-Allah ada rezeki sis tu

Cek tme dh 3mngu xdtg Period..Bru thu result tu pstif atau x

5y ago

ok sis..thanks a lot..

hCG level masih sedikit tu sis.. try cek beberapa hari lagi.

Kene test lagi la tu..kalau makin pkt insyaallah ada isi..

Teruskan check lg sampai nampak pekat

Mcm mana update terbaru sis??

Check pakai clearblue