Siapa ingat lagi? Jom komen bawah!

Hi semua selamat petang🥰 Siapa ingat lagi berat badan sewaktu sebelum kahwin dan selepas kahwin berapa?😏😆 Alaaaa ni suka-suka je tau, janganlah serious sangat di hujung minggu ni mommies semua🥰 Haaah min dulu sebelum kahwin nombor 1, dah ada anak dua ni jadi nombor 2 lah😂 Yang lain nombor berapa? Jom jujur 😘

Siapa ingat lagi? Jom komen bawah!
733 Balas

Masih bertahan no.2 sebelum mengandung anak ketiga skrang ni. cuma sebelum kahwin 52kg. Dah nak masuk anak ketiga (sblum preggy), berat dah naik skit antara 56kg to 58kg. Biasanya bila cecah 58kg tu dah start insaf and jaga diet. So tak pernah lg lebih 58kg kalau tak pregnant 🙈😅