Siapa ingat lagi? Jom komen bawah!

Hi semua selamat petang🥰 Siapa ingat lagi berat badan sewaktu sebelum kahwin dan selepas kahwin berapa?😏😆 Alaaaa ni suka-suka je tau, janganlah serious sangat di hujung minggu ni mommies semua🥰 Haaah min dulu sebelum kahwin nombor 1, dah ada anak dua ni jadi nombor 2 lah😂 Yang lain nombor berapa? Jom jujur 😘

Siapa ingat lagi? Jom komen bawah!
733 Balas

ms bujang dlu no.1 berat 47kg ms preggy no.3 berat 68kg lepas bersalin no.2 berat 55.3kg skrng ni..😂😂😂😂😂✌ #tapxbisou

sebelum kawin no 1. sekarang tgh preggy and tunggu masa nak bersalin, naik no 2. harap2 lepas bersalin pergi no 1 semula la 😂

Sebelum kawen 40kg Lps 3 bln kawen 50kg Now dah 9+ thn kawen dah 60kg Nasib baik tinggi so masih dlm berat ideal 🤣🤣

Sebelum Kahwin . 1. Selepas Kahwin . 1. Selepas Bersalin, Sekarang . 4. hahaha tu dia...mendadak naik 😅 #TAPSupermom

sblum kwin no 2. lpas brsalin ank sulung msih no 2 lpas brsalin ank kedua no 2 lg lpas ank umur 2tahun lbih no 3😣😣

Seblum kawin nom1 , selepas kawin pon nom1 tapi tak tau lah kalau perut makin membesar berat akan bertambah nnt 😂

sebelum kawin 43kg..lps ank 4 dlm 55 mcm tu..skg pregnant ank ke5 29 weeks 64 kg...sebelum ni 64kg dh bersalin..😜

Sebelum kawin 52kg. Lepas 5 bulan kawin berat naik 60kg. Skrg pregnant 22minggu berat 63.9kg..Naik dgn jayanya..

Sebelum dah selepas kawin nombor 1. Ni tengah pregnant jenuh nak naikkan berat. Belum lepas 50kg lagi ni. 😥

sebelum kawin nmbr 1 selepas kawin nmbr 2 kena2 lagi sekarang tngh prgnnt ank first so mengembanglh sis🤣