Siapa ingat lagi waktu tu?

Jom petang ni kita #flashback sikit sambil minum petang☕️🥰 Siapa ingat lagi berapa lama merancang majlis perkahwinan dulu ya?😍 Seminggu? Sebulan? Setengah tahun? Jom sharing time! Min dulu sebulan setengah je. Waktu majlis, kek kahwin siap jatuh depan pintu pagar rumah lagi 😭😂

Siapa ingat lagi waktu tu?
79 Balas

rancang kononnya 7 bulan before. tuptup kahwin awal sbb covid so 2 3 bulan je sempat rancang sbb segala rancangan kena tunda termasuk kenduri. nikah je dulu hehe

5 bulan.. (tunang bln 4.. then kawin bln 9).. Alhamdulillah allah permudahkn segalanya.. Now nk masuk 9tahun kawin dgn 3 cahaya mata... Doakan kami yaa..❤

Bertunang setahun, tapi start merancang majlis tu setengah tahun je. Lepas bertunang tak terus merancang. 😊😍 #TAPsupermoms

Merancang 7/8 bulan juga selepas merisik. Saya yang requests taknak tunang-tunang lagi pun time tu masing-masing baru mula kerja

setahun . tp lps tu semua x jadi sbb pkp.huhu. plan slps mjlis sbb nikah di pjbt agama. then twrus pragnant.. so semua x jadi.

1bln lebih..dtg2 merisik trus tunang... Sbnr nk kawin 2021..tup2 22.7 kawin terus😂 buat kecik2 jer.. Nasib musim covid

Sebulan je utk beli n tempah semuanya..nikah PKP..tarikh last minit dpt..🤣🤣

kurang dr sebulan.. tp Alhamdulillah, semua berjalan lancar seperti yg dirancang

2 bulan alhamdulillah ,smoga pkhwinan kami ni kekal hngga jannah aamiin

sebulan je.. rancang.. bulan 1.. lepas dah bayar semua PKP.. Hampeh..