Tahun ni tahun ke berapa ya? 💑

Hi semua selamat pagi yang indah🌈🌤 Jom kita ingat semula pagi ni🥰 Agak-agak dah berapa tahun ya tahun ni anda berkenalan dengan pasangan masing-masing?😍 Tahun bila mula kenal? Tahun ni dah berapa tahun pula kenal?😘 Jom komen bawah, nak tengok ingat lagi tak😉

Tahun ni tahun ke berapa ya? 💑
651 Balas

8tahun kenal 2tahun nikah otw road to 3years nikah xlama lgi...

9tahun...alhamdulillah masih lg bunga2 cinta ❤️❤️❤️

10thn perkenalan.. 5thn perkahwinan.. alhamdulillah..😊

22 tahun. Kenal sejak 1999 (usia 13 tahun) di sekolah menegah

9 tahun dah kenal tapi kahwin baru je tak sampai setahun lagi

kenal & kawen dlm thn yg sama Alhamdullilah dh 11 thn bersama

10 tahun kenal .. 25hb ni baru nak genap setahun kahwin 🥰

9 tahun..kenal bru kahwin 2019..dan 2 baby for this year😬

9 tahun.. 8 tahun bercinta, 1 tahun berkawin

Kenal 2011, da 10 tahun kenal ..kahwin nk masuk tahun ke 4