Mual datang kembali

Hi semua. Saya sekarang dah 21 weeks. Mual saya dah hilang since 13 weeks. Tapi sekarang mcm rasa mual balik. So far belum muntah2 lagi cuma mual. Ada tak yg experience mcm ni?

7 Balas

Normal je. Macam saya 1st trimester alah biase2, 2nd trimester elok xde alah. Masuk 3trimester alah dtg balik, skali package berat jd statik, dgn sakit kpala. Selera mkn hilang, smpai kdng xsedar xmkn lg spnjng hari tu.

Hi, maaf tiada pengalaman. Tapi alahan dan tiada alahan ni sebenarnya normal. Ada yang hilang, ada yang datang balik, ada yang tiada alahan. Everyone has a different experience. Macam saya, tiada alahan.

Sy pun rasa mcm tu. Tp muntah dah takde. Kdg jela kalau rasa dah tak tahan sgt bru muntah. Tak mcm mula2 kne tu

Sama. Sy pn kdg2 alami alahan dgn tjba2...

normal sis..

normal

Normal