37 weeks Pregnant

Hi mommies, normal ke slalu sakit kepala dan mual mual in 37weeks? Bp smua okay so far. Cuma kadang kadang je sakit kepala sekali dengan mual.

5 Balas

experiencing nausea in 37 weeks of pregnancy is normal and it could be some sign that labour is about to start

sy pun 37 weeks, start mual2 dan pening balik sejak 36weeks.. tp kalau ikut apps ni dia ckp normal

normal sis.. sy skrg da 38w pun still ad mual.. dokter bgi ubat than muntah.. alhmdulillah ok la skit

normal ... trasa kembali di trimester pertama cuma tak teruk sngt mcm trimester pertama

Saya pun tengah alami 🥲