20 weeks - mual

Hi nak tanya, ikutkan saya lepas fasa mual muntah ni semua tp sejak seminggu dua ni mual muntah ni dtg balik. Normal ke ? dulu mual muntah + selera makan hilang. Skrg selera makan ada cuma jd mcm memilih. Tak semua bole masuk and at the same time mual. Bila habis makan, mesti rasa nak muntah pastu pening kepala yg amat sgt. Normal tak ?

2 Balas

saya PON kadang2 mai jugak mual tu..lagi2 kalo masuk bilik air n gosok gigi..

normal. saya masih mual masa trimester ketiga

4mo ago

Allahu sampai trim 3 pun mual lagi ke 😭