Mual muntah start 21 weeks

Hi mommies, nak tanya ada x mommies yg x pernah morning sickness since 1 weeks, tapi start pening mual muntah lepas bila masuk 21 weeks? Sy start mual muntah skrg ni setiap pagi lepas makan obimin. Padahal sebelum ni elok je. Normal ke?

3 Balas

saya jadi macam ni bila makan zincofer, now minta dr tukarkan ubat. Sebab tiap kali makan mesti muntah loya & pedih ulu hati. Now Alhamdulillah dah tukar maltofer

alhamdulillah saya dah lepas fasa 1 . fasa 2 skrg makan non stop berat pun naik hahahahah . semoga tabah ye sis

11mo ago

itulah, Sy start skrg pulak. pelik juga sbb sebelum ni okay je. huhu

bila makan ubat mmg akn start mual2 Tu..xkisah ubat ap..lg klu perut tgh kosong..