Mintak pendapat

Hi semua. Saya newbie. Saya nak tanya pendapat semua, ada nampak tak 2 line kabur. Atau cuma perasan saya. Saya last period 8/5. Baru2 ni ada kencing kotor dan instinct rasa sangat mcm pregnant. Berani kan diri buat test. Depan2 mcm nampak, tny husband pun dia kata nmpk kabur. Tapi nak check jugak pendapat lain sebab kot suami nak jaga hati..

Mintak pendapat
14 Balas

macam saya masa awal check hari tu,pakai upt mr tellme ni la..naik kabur sgt,smpai buat bnyak kali pn still sama jgak..last saya beli yg clear blue digital tu naik pregnant 2-3 weeks,masa sya check tu sblum 5 hari period...now dh nak msuk 32 weeks dh 🙂🙂 nanti sis cuba yg clear blue digital tu ye,moga ada rezeki sis n suami 😊😊

Check hari2 awak ,nanti nampak perbezaan .sehari pon dah nampak perbezaan ,ni macam saya ,g klinik pon doc tak detect ,sekali esok check sekali lagi nampak double line

maaf sis. sy nmpk -ve. kalau cek dkt klinik dgn line x nampak mcmni pun dktr akan kata -ve. cuba guna yg clearblue plk bleh detect awal kalau btul ada😊

Maaf sis, sy nampak mcm evap line je. Period sis baru lg tu. Apa kata sis tunggu sampai period delay dulu lpstu bru test balik. Semoga ada rezeki sis.

evap line ni sis.-ve..tggu delay period next month baru cek smula ye sis..awal sgt nk cek ni..plg tak tggu smggu sblum period

Kalau last period 8/5, awal lagi sis, tggu lagi seminggu. Baru naik clear atau samar2. Insyallah semoga ada rezeki sis.

Cuba tunggu lagi 2/3 hari. Recommend pakai jenama clearblue digital. Senang nak tahu dh brp weeks

Bttr refer dctr. Kebiasaannya dctr akn minx cek skali lagi lpas 2 minggu akan dtg

kalau last period 8/5. masih awal lagi nk detect. cuba lagi 2 minggu

buat sekali lg sis sbb kabur risau juga