Upt satu line kabur

Hi ibu-2 , nak minta pendapat.. 2-3 bulan ni period saya tak teratur , tapi sejak 2-3 hari ni badan rasa tak sedap dan payudara rasa sensitif.. pagi ni tergerak hati nak test upt dan hasilnya 2 line tapi samar mcm dlm gambar.. agak2 ni pregnant atau tak ya ?#pleasehelp #firstmom

Upt satu line kabur
11 Balas

Sy mula2 cek bulan3 mcm ni lah,sy nikah bulan 17/2 thun ni..mula2 1 line..sy trus buang masuk tong sampah,2 hari lepas tu sy tgerak hati nak tgk balik wlupn sy agak kcwa,tiba2 sy prasan dua line tp 1 tu sama macam dlm gmbr tu,sy buat lg test..tp maybe cara sy slh..sy xtau guna test pack tu?,cuma 1 line kluar sy trus x nak cek lg,tp suami prasan sy lain mcm,sy pun rasa sy sgt2 sensetif,boleh nangis cuma gara2 maggi goreng.tp sy buat kptusan cek masa puasa..guna test pack biasa ve tp x puas hati,sy minta hsbnd bli clearblue,kluar 3 ,Alhamdulillah sy positif dah 5w4d masa tu..skg sy dah 13w..

sy mula2 test pn mcm ni jg,samar2,period irregular pn,cycle mmg blh smpi 75 hari,hari tu saja buat test sbb time kemas jumpa pregnancy test lama,tiba2 dpt dua line,x amik kisah sangat sbb selalu kena tp nk puaskn hati sikit try beli baru n test jm11 pagi, dua line dlm 4-5 saat muncul,guna test brand watson je pun,skrg dah 6month,in sha Allah ada rezeki awak,buat test balik ya

Honestly, doc pakar puan bg sy info, klu double line atas bwh sama thickness inshaa Allah besar kmgkinan pregnant. Tp klu samar2 50-50. Nk confirm pegi klinik dan mx doc scan. Sy 3x guna ni 3x double line yg mana 1 samar 1 jelas. Tp samar sy lebih trg dr awk.. bla pegi klinik doc scan kata sy x pregnant. That time doc explain sy info atas td.

saya masa guna upt biasa ni memang nmpk kabur yg satu Line tu..lps tu tergerak hati nk beli upt yg clearblue tu alhamdulillah saya pregnant..skrg bby dh 27 hari dh

Nampak macam positif. cuba tunggu lagi beberapa hari dan check blk. InshaaAllah.. moga ada rezeki

tahniah. pregnant ni

pregnant ni kak

Cek lg seminggu

mcm positif...

Tahniah ?