Upt test kabur

Saja nak tanya..korang nampak line satu lagi tak? Kalau saya tengok nampak double line tapi kaburrr sangat. Period lagi seminggu. Kalau pregnant insyaAllah sekarang ni 3 minggu. Saja test awal 🤭

Upt test kabur
9 Balas

Sy rasa sis pregnant tp masih awal lg.. Dlm 3w mcm tu.. Sbb sy check sblm delay period 9 hari mmg dah start samar2 pink mcm tu.. Skrg da 5 hari delay period, upt mkin terang.. Sis check 2 hari skali smpi delay period.. Jika makin terang, InshaAllah positif.. Jaga mkn, jaga diri ❤️

msa ni tgh prosed implantasi sbb tu ada detect negative..hcg ada dlm badan x tggi lagi ..tggu smggu lagi ya bru pekat warna nya..tahniah sis! bnyak kn rehat ya

saya mula2 kabur juga.. then check semula awal pagi lepas bngun tidur makin terang check lagi sekali dlm seminggu terang menderang... now dh around 5 weeks..

Saya first test pun macam ni. Tunggu lagi seminggu try lagi sekali. Macam saya pun camtu gak, but after a week try lagi memang double line pekat 😅

UPDATE Lepas seminggu. Harini hari ke 28 dari last period. Biasanya dah period time ni. Kira pregnant kot noh 🤭

tak jelas sis. lagi seminggu dua repeat test

saya delay 2 hari jeh sudah nampak terang

ape yg bt awk rse nk cek? ade tanda tanda tk?

1y ago

Dalam 2 minggu rasa loya sikit²...lepas tu dada rasa penuh

Positive 💖🌸