Pregnant ke tak

Hi ibu2 semua .. saya nak tanya ada ke yg penah jdi test upt ada naik line samar . Gambr sy share upt clearblue early detect tu .. and kabur juga line dia bila ambk gmbr x blh nampak jelas kalau tgk depan2 blh nampak jelas .. Tp bila sy guna digital upt clearblue tu dia tulis not pregnant .. apa punca ya .. sy tk thu sy pregnant atau tak . 😅pernah scan tp x nampak apa2 mungkin sbb bru 6weeks jd x nampak kan.. apa pendapat ibu2 #ingintahu #bantujawab

Pregnant ke tak
1 Balas

kdg chemical pregnancy pun blh jd. sbb tu klu blh jgn test awal sgt. 6w should be nmpk kantung dh if period awk normal cycle.

1mo ago

Chemical pregnancy tu mcm mana ya