Pregnant ke?

Hi, sy nak tanya. Sy dah lewat period 12 hari. Last period 21/2..harini 15/4. Jadi ada high chance pregnant ke line mcmni. Korang nampak tak. Ke saye je nampak, sebab terlalu terlalu dan terlalu kabur.. Awal sangat ni check😂#SeriusTanya

Pregnant ke?
2 Balas

Tahniah, sis dh pregnant tuh mula² sya tk percya pregnant pun sebb kabur mcm sis punya then sya check upt keesokan harinya sah memng pregnant nasib tk jatuh sebb sya mkn bnde2 tajam 😅

2mo ago

tq, sama2 sis... sis pun semoga dipermudahkan segala urusan dan jga diri baik2...

sye nmpk 1 line.. period sis regular ke x? klu regular & btol2 pregnant, line ptutnye da terg.. utk confirmation bley try scan kt klinik swasta..

2mo ago

Period sy regular. Tp tiba2 tak period2 lagi. Hurm sy nampak terlalu kabur. Mungkin sbb ni camera. Kurang jelas