Suhu Badan

Hi semua. Saya dah 8 minggu. Suhu badan selalu macam kucar kacir. Kejap panas macam demam. Kejap normal. Most of the time memang panas. Kadang-kadang sampai rasa shaking. Jantung pun laju macam ada buat aktiviti lasak. Rasa letih penat dan semput sangat bila jantung laju. Normal tak semua ni? First time pregnant

7 Balas

Biasa kalau sy jantung laju dan kerap penat, sy tahu dh yg bacaan hb sy rendah. Anak² sblm ni pon sy mcm tu. Tapi kalau rasa tak selesa better consult dgn doktor. Bahaya keadaan kita dan baby

Sya pun dh 8 weeks sis ,...sya normal je bdn tk de rsa pns tp klau ada buat kja sikit memang jntung akn laju tp lps sya buat kja ..sya rest ..nnti jantung akn normal 😙

Normal sis.minum air putih bebanyak.kalau teruk tolong refer ke doktor

normal sis. 😊 banyakkan minum air masak & rehat ye.

Normal sis. Banyakkan minum air

xnormal, pi jumpa dr check darah

5y ago

Thank you. Saya ada baca jgk jantung laju badan panas sebab bila pregnant badan pump darah lebih 50%. Jumaat ni checkup saya consult dgn Dr utk confirm

Normal